marți, 22 decembrie 2015

Cum sa elimini puricii de pe saltea

          


          Nimeni nu vrea sa aiba de-a face cu puricii, cu siguranta. Acest lucru poate fi o problema foarte dificila pentru familiile care au animale de companie. Intr-adevar, puricii pot crea o problema foarte mare in interiorul unei case, dar si membrilor familiei. In cazul in care nu ai grija in mod corect de prevenirea aparitiei puricilor, acesti daunatori pot ajunge chiar si in salteaua pe care dormi noapte de noapte. Astfel, se creeaza o problema cu totul noua, de care trebuie sa te ocupi imediat.

Incearca aceasta tehnica pentru a scapa de puricii din saltea:

          1. Ia toate paturile, cearsafurile si tot ce acopera salteaua pentru a o elibera complet. Va trebui sa te duci direct la masina de spalat cu aceste materiale si sa pornesti apa calda. Spala de doua ori, la temperatura mare, paturile si cearsafurile respective, pentru a te asigura ca puricii eventual existenti pe aceste materiale au murit in timpul procesului de spalare.

          2. Nu iti lasa copiii si animalele de companie sa intre in camera in care exista salteaua infestata, pentru a te asigura ca acestia nu vor lua si ei purici.

          3. Utilizeaza un spray ce omoara daunatorii pe saltea, dar si in jurul patului. Acest spray poate fi achizitionat de la orice magazin de aprovizionare pentru animalele de companie sau de la un cabinet veterinar local.

          4. Dupa ce ai pulverizat zona, vei dori sa aspiri podeaua si salteaua cat de bine poti. Scoate sacul de gunoi din aspirator si apoi arunca-l direct la ghena de gunoi.


          Aceasta tehnica este foarte eficienta, dar acest lucru nu garanteaza faptul ca va oferi rezultatele cele mai bune de la prima incercare. Este posibil sa repeti procedura de cateva ori, pentru a scapa de toti puricii si de ouale depuse de ei. Un alt lucru important de retinut este ca va trebui sa iti tratezi de daunatori si animalele de companie. In mod sigur, nu vrei sa scapi de puricii din saltea si apoi sa fie iarasi infestata din cauza animalului tau. Chiar daca animalul tau de companie nu are purici, trebuie sa il tratezi in mod preventiv. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu