marți, 15 octombrie 2013

Saltea Latex 7 Zone Previ - review

     Latex 7 zone este unul dintre cele mai cautate modele al celor de la Previ.  Miezul acestei saltele este elastic, fiind realizat din latex sectionat in 7 zone pentru a sustine diferit anumite zone ale corpului nostru. Acest strat de latex (cauciuc natural) reprezinta cea mai importanta componenta a acestui model de saltea. Pe langa acesta, salteaua mai are in componenta sa si:
-          un strat simplu de material antitranspirant si antialergic de 300gr pentru fata de vara a saltelei;
-          un strat dublu de material antitranspirant si antialergic de 300 gr pentru fata de iarna;
-          strat TNT de 30 gr pe fiecare dintre cele doua fete ale saltelei.

     Husa matlasata in totalitate, de tip Aloe Vera sau Silver vine echipata cu o banda tridimensionala ce asigura aerisirea in permanenta a interiorului saltelei, eliminand astfel riscul de aparitie al mucegaiului.
     Alte informatii ce trebuie mentionate aici este faptul ca salteaua Latex 7 zone Previ este tratata in totalitate impotriva bacteriilor si al acarienilor si ca inaltimea saltelei este de 20 cm.

     Salteaua ofera o pozitie confortabila in principal datorita celor 7 zone de latex care sustin cele mai importante zone ale corpului pe intreaga durata a somnului. Recomand cu incredere o astfel de saltea celor care ajung acasa foarte obositi dupa  o zi de munca si au nevoie de un somn odihnitor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu