vineri, 9 ianuarie 2015

Topper-ele - solutia pentru un somn odihnitor la un pret mai redus

   

Topper-ele sunt niste saltele aditionale care se aseaza fie peste saltelele prea tari sau invechite, fie peste o canapea incomoda pentru a elimina disconfortul cauzat de acestea. In aceste cazuri, topper-ele ofera utilizatorului un somn odihnitor in timpul noptii si il poate scuti si de o cheltuiala in plus pentru achizitionarea unei saltele noi. Aceste produse pot aduce mediului d-voastra de odihna un plus de confort si de igiena. 

De asemenea, topper-ele pot fi ca o completare pentru saltelele noi. Sunt cazuri in care, dupa o perioada indelungata de folosire, o saltea practic noua se dovesteste a fi inconfortabila sau poate chiar prea moale, iar un topper asezat peste saltea va poate ajuta sa aveti un somn odihnitor. Topper-ele sunt disponibile in diverse marimi si materiale precum Memory Foam sau Latex, astfel ca acestea se pliaza perfect pentru orice nevoi sau gusturi. 

Caracteristici:
- Creste confortul saltelor invechite sau canapelelor extensibile inconfortabile;
- Creste  rezistenta in timp a saltelelor;
- Sustine coloana si reduc presiunea in zonele cheie: coloana, umeri, solduri si glezne;
- Ocupa putin spatiu, avand grosimea mai mica decat cea a unei saltele, si poate fi rulata.

Se recomanda pentru:
- Persoanele care au saltele prea tari si neconfortabile;
- Persoanelor care au canapele prea tari sau cu denivelari;
- Persoanelor alergice pentru ca de cele mai multe ori topper-ele sunt tratate impotriva alergenilor;
- Persoanelor care vor o saltea mai moale;
- Persoanele care au probleme cu coloana, vor o saltea mai tare, dar nu vor sa renunte nici la salteaua mai veche sau nu dispun de capitalul necesar pentru a cumpara o saltea noua

Pretul unui topper variaza de la 200-250 de lei si poate depasi 800 de lei, in functie de materialul din care este produs, producator si de magazinul de unde este achizitionat. Astfel, topper-ele reprezinta o solutie accesibila pe termen lung pentru un somn odihnitor. 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu