duminică, 22 septembrie 2013

Beneficiile unei saltele ortopedice

          Odata cu inaintarea in varsta, ne castigam dreptul de a avea parte de un confort in plus in viata noastra. Luand in considerare ca o treime din timpul nostru il petrecem in pat, investind intr-o saltea de calitate este un pret mic pe care il platim pentru un confort mare. Si daca mai alegeti si un brand de calitate, cu atat mai multumit veti fi. Din pacate, nu toti producatorii de saltele ortopedice sunt buni. Unii produc saltele ieftine care nu rezista destul de mult sau care nu respecta necesitatile unei saltele ortopedice.

Beneficiile majore oferite de o saltea ortopedica
         Beneficiile unei astfel de saltele au depasit cu mult stadiul de prevenira durerilor de spate, cu toate ca asta este scopul lor cel mai important, acestea sunt benefice pentru mai multe probleme. Din punct de vedere al design-ului, aceste saltele sunt facute sa ofere un suport in plus pentru intregul corp, dar in special, sunt facute sa va scape de acele dureri minore care pot aparea in zona spatelui.
Oricare ar fi obiceiurile dvs. de dormit, sau marimea dvs. o saltea ortopedica buna va raspunde la miscarile dvs, si va amortiza corpul indiferent de greutatea si marimea acestuia, si se va asigura ca gatul, sira spinarii si umerii sunt aliniate perfect in timpul somnului, pentru a prevenii aparitia altor dureri nedorite in aceste zone sensibile.

De ce umplutura saltelelor fac diferenta?
         Fie ca alegeti o salteaza care contine spuma cu memorie, fie ca alegeti una cu arcuri, calitatea acestor saltele se vede prin cat de odihnit sau cat de obosit va simtiti dimineata. Saltele de inalta calitate vor prevenii incalzirea corpului peste masura si va v-a tine departe de umiditate. Acest lucru inseamna ca simtiti mai rar nevoia de a va intoarce in timpul somnului ceea ce este bine pentru spatele dvs. intrucat aceste probleme care pot aparea peste noapte si va pot face sa va intoarceti, nu fac bine spatelui, sau gatului dvs.
Saltelele care contin spuma cu memorie, au devenit celebre datorita abilitatii de a reactiona la presiunea exercitata de corpul dvs. si capabilitatea de a se mula in functie de forma copului dvs. Avand o tehnologie noua la baza, aceste saltele pot fi mai costisitoare, dar in final, punand sanatatea pe primul loc, o a vedeti ca acei bani pe care ii dati in plus fac diferenta.

Ce marime este buna?
        Saltelele ortopedice sunt in marimi standard, insa, daca sunteti obisnuit cu o saltea dubla, puteti investi intr-o saltea de tip "king size" sau "super king size", acestea fiind foarte mari ca si marime, care va dau mai mult spatiu dvs. si partenerului dvs. Unele saltele mai ieftine, nu ofera un suport foarte bun la marginile acestora, insa sistemele saltelelor mai avansate si probabil ca si mai scumpe, va ofera intreaga suprafata a acestora si chiar si marginile.
Un somn bun va poate asigura sanatatea corpului pe termen lung, asa ca nu ezitati sa folositi saltelele ortopedice de calitate, produse de firme consacrate in acest domeniu. Calitatea face diferenta.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu