vineri, 13 septembrie 2013

Saltea Super Ortopedica SALTEX - Review

          Salteaua Superortopedica Saltex este un model de saltea clasica, tip relaxa. Are o inaltime de 20 cm fiind acoperita cu o husa nedetasabila, matlasata in totalitate.
         Ceea ce o diferentiaza fata de celelalte modele de saltele din gama sa, este calitatea materialelor din care aceasta saltea este realizata. In primul rand este vorba de calitatea arcurilor Bonell, arcuri din otel carbon, foarte apreciate in industria saltelelor. In al doilea rand, calitatea stratelor de poliuretan dintre randurile de arcuri  si a straturilor ce acopera aceste randuri de arcuri. Acestea au o densitate ridicata ce asigura o fixare mai buna a componentelor interne ale saltelei si contribuie intr-o proportie foarte mare la pastrarea neschimbata in timp a formei initiale a saltelei. Pe langa aceste componente, acest model de saltea superortopedica mai are in componenta sa straturi de pasla, T.N.T. si vatelina.
Duritatea acestui model de saltea este medie, putand fi acceptata cu usurinta de orice persoana.

       
Din punct de vedere al pretului, acesta este unul destul de scazut deoarece s-a incercat sa se obtina un raport calitate- pret cat mai bun. Pretul pentru o saltea de o persoana (90x200 cm) ajunge undeva la valoarea de 240 lei – 280 lei iar cel pentru o saltea dubla (160x200 cm) undeva intre 370 – 400 lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu