luni, 16 septembrie 2013

Cele mai comercializate tipuri de saltele din tara noastra

           Un concept revoluţionar este considerat a fi de către specialiştii în saltele, salteaua poket spring. Aceasta oferă un suport perfect pentru persoanele care împart acelaşi pat, întrucât diferenţele de greutate nu contează, altfel spus, mişcările unei persoane nu influenţează poziţia celeilalte. Explicaţia constă în faptul că arcurile sunt create în mod individual şi impachetate în buzunare proprii („poket spring”), acest lucru permiţându-le să se mişte în mod individual.
            O altă variantă a unui somn relaxant o constituie cumpărarea de saltele ortopedice, care va îmbunătăţi considerabil şi starea de sănătate a utilizatorului. Folosind o saltea ortopedică de calitate, vă asiguraţi un somn reconfortant şi evitaţi durerile de spate şi durerile musculare, probleme cu care se confruntă milioane de oameni pentru că nu au cumpărat o saltea ortopedică de pat!

            Şi dacă primele două opţiuni nu v-au convins în totalitate, vă rămâne posibilitatea de a achiziţiona o saltea memory foam, această tehnică modernă care este, în fapt, o spumă poliuretanică cu memorie îmbunătăţită care determină creşterea vâscozităţii şi a densităţii sale. Salteaua se va mula pe forma corpului utilizatorului în doar câteva minute de la contact, iar după ce presiunea este eliminată, va reveni la forma iniţială! Utilizate iniţial în centrele medicale, saltelele memory foam au devenit treptat accesibile publicului larg, acesta putându-se bucura de toate beneficiile sale, dintre care pot fi enumerate şi: înlăturarea durerilor pe termen lung, a durerilor de spate, faptul că nu păstrează mirosurile neplăcută (pentru că are o structură celulară deschisă, ce permite aerului să circule), ş.a.!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu