luni, 9 septembrie 2013

Memory Foam Profilat H26 - o saltea cu memory foam ''din plin'' !

         In cazul in care nu va mai plac clasicele saltele cu arcuri si doriti sa incercati o saltea din spuma poliuretanica, va recomand sa probati salteaua Memory Foam Profilat h26 fabricata de cei de la Previ.
         Pe langa baza saltelei, ce este formata dintr-un strat de spuma poliuretanica de inalta densitate cu inaltimea de 18 cm, acest model de saltea are in componenta sa un strat foarte inalt (9 cm) de spuma memory foam. Aceast ultim strat este realizat din spuma visco –elastica ce are proprietatea de a lua forma corpului dumneavoastra.  Datorita stratului foarte gros de memory foam, aceasta saltea ofera un confort deosebit pe intreaga perioada de utilizare asigurand totodata un somn odihnitor si o buna circulatie a sangelui.
          Mai mult decat atat, ergonimia  excelenta a saltelei este asigurata de 7 zone de automodelare diferite. Acestea permit distribuirea uniforma  a greutatii corpului pe intreaga suprafata a saltelei mentinand  astfel o pozitie corecta a coloanei vertebrale.
         In exterior, cele doua straturi de spuma sunt acoperite cu o husa detasabila cu tesatura Argentum+. Aceasta este tratata antibacterian si antialergic si permite spalarea la o temperatura de 60 de grade.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu